Aanbiedingen voor internationale patiënten

We weten dat het lokaal overleg erg handig voor u zou zijn en we weten dat er veel tandartsen naar het buitenland reizen voor lokale overleg.

Bij Dentart behandelen we vaak patiënten die moeilijk en ingewikkeld restauratieve tandheelkundige werk vereisen. Het is essentieel dat alle tandheelkundige specialisten die betrokken zullen zijn bij uw behandeling u onderzoeken in het eerste consult en hiermee bieden wij u een nauwkeurige en professionele plan. Dit zorgt ervoor dat de beste klinische, functionele en esthetische resultaat bereikt.

Als u overweegt om een implantaat of een esthetiek tandheelkundige operatie te ondergaan en  and u verblijft voor een nacht in Istanbul, kunnen onze artsen u vertellen hoe het exacte behandelplan eruit gaat zien en wat de kosten hiervan zijn. Om uw reiskosten te verminderen, Wij bieden 2 dagen / 1 nacht verblijf in een 3 sterren hotel om uw reis naar Istanbul ondersteunen.

Als behandelplan waarde is €2000 of meer , zal uw vliegtickets  worden vergoed tot €150.

Overleg Alleen voor Implant & Esthetische Behandelingen

Nieuwe Patiënten – All Inclusive Consult en Accommodatie Arrangement voor €95 (Normale prijs van €215)
Deze aanbieding is geldig tot 1 Mei 2014
2 dagen / 1 nacht verblijf in een 3 sterren hotel
Airport Transfers
Uitgebreide Overleg en Behandelplan
Volledige röntgenstralen** en foto behoefte
Gedetailleerde tandheelkundig onderzoek (tanden)
Gedetailleerde parodontale assessment (tandvlees)
Cosmetische beoordeling (optioneel)
Orale kanker screening
Schriftelijk verslag
Nieuwe patiënt overleg vergoeding wordt terugbetaald * voor alle plannen meer dan €1000, Als u besluit om uw behandeling voort te zetten met ons.
** ) CBCT/3D Dental Tomografie is niet inbegrepen, als het nodig is voor je uiteindelijke behandelplan, zal uw arts u te raadplegen en wordt apart in rekening gebracht.

De belangrijkste voordelen; 

•    Nauwkeurige planning van uw tandheelkundige behandeling is van vitaal belang.
•    U wordt onderzocht door een cosmetisch tandarts, en indien nodig, een kaakchirurg, een parodontoloog, een endodontist.
•    Het tandheelkundig team samen te werken en opnieuw onderzoeken u.
•    Wij zullen u een schriftelijk behandelplan en de exacte uiteindelijke behandeling kosten (een kostenoverzicht, geen verrassing!) Te geven.  
•    U maakt kennis met de tandarts die zal uw behandelaar, 
•    U kunt uzelf vertrouwd met Istanbul en terug te keren naar Istanbul op een later tijdstip geschikt is voor u om de behandeling te starten.

Reserveer vandaag in overleg met ons, contacteer ons. Wij kunnen u helpen om de goedkoopste vlucht te vinden!