Botox

Een mooie glimlach, niet alleen mooie tanden.

Voor een mooie glimlach, niet alleen kan Botox – lijnen en rimpels verminderen.

Botulinum toxine is een eiwit en neurotoxine geproduceerd door de bacterie Clostridium botulinum.Volksmond bekend als botox, wordt gebruikt voor verschillende cosmetische en medische procedures. 

Het wordt geïnjecteerd in de gezichtsspieren en binnen een paar uur, hecht het aan de zenuwuiteinden van de motor spieren, waardoor de zenuwgeleiding deze spieren beïnvloeden. In cosmetische toepassingen, botox een injectie bestaande uit een kleine dosis botulinum toxine kan worden gebruikt om de ontwikkeling van rimpels te voorkomen door verlammende gezichtsspieren. 

Training is de sleutel

Terwijl de meeste mensen assosieeren hun tandarts met de tanden – tandartsen zijn ook experts van het hoofd, gezicht en hals. Tandartsen hebben al de vereiste opleiding om deze injecties te bieden in een veilige sfeer en omdat zij te goeder trouw medische professionals zijn, is dit niet buiten de werkingssfeer van hun expertise. 

Terwijl een botox behandeling in Europa heel gewoon is bij ongeveer 7 % tot 8 % van de tandartsen ( aantallen groeien ) in Noord-Amerika zijn de meeste tandartsen voorzien van botox behandelingen voor patiënten.

Tandheelkunde Turkije medisch toerisme implantaat tandarts Istanbul tandheelkunde tandarts Turkije in Istanbul tandarts in Ankara esthetische tandheelkunde esthetische tandarts Istanbul facings bleken van tanden tandheelkundige reizen tandheelkundige toerisme betaalbare tandarts tandheelkundige besparingen tandheelkundige vakanties implant istanbul laminaat porselein porseleinen kronen Botox botulinum toxine clostridium botulinum.