Esthetische Tandheelkunde

Niet alleen aan de esthetische verwachtingen van de patiënt, maar ook de functionaliteit op lange termijn is zeer belangrijk voor zowel u als uw tandarts en technicus.

Het maken van tanden die er natuurlijke eruit zullen gaan zien gaat niet alleen over de kleur. Ze zijn gemaakt waarbij de kleurtoon, verzadiging, helderheid en doorschijnendheid in overweging worden genomen. Al deze aspecten zijn van belang voor een natuurlijke uitstraling van uw gebit.  

Natural Look in Dental Esthetics 

Ook bekijken wij of de helderheid en doorschijnendheid van de tanden passen bij het uiterlijk van uw gebit.  

De tandarts besteedt aandacht aan verschillende parameters. de randen van de tanden en hun structuren zijn ook erg belangrijk.  

De kleur in Keramische tanden 

Het is zeer belangrijk om de kleuranalyse voor zowel porseleinen tanden en deels gelamineerd tanden op de buitenste oppervlakken van de tanden te maken. Eerst kiezen we voor een primaire kleur. Kleurverzadiging, helderheid en doorschijnendheid van de tanden worden achteraf geëvalueerd. Als de kleur waarde van de tanden niet compatibel is met de andere natuurlijke tanden voelen ze kunstmatig. Onverenigbaarheid van andere eigenschappen kunnen alleen worden onderscheiden door een tandarts. Er zijn enkele verschillen in porselein gelamineerd tanden. Het belangrijkste punt om te overwegen is om overmatige corrosie en laat zelfs een beetje glazuur weefsel onder het laminaat te voorkomen. Dit is belangrijk om een meer natuurlijke uitstraling te creëren als de tanden onder het laminaat wordt weerspiegelt.