Implantaat behandeling in fasen

Implantaat behandelingen hebben twee fasen: chirurgische fase en bovenbouw fase.Nadat implantaten worden geplaatst met een operatie, patiënten ongeveer wacht 2 tot 4 maanden. Deze fase ” osteo-integratie ” genoemd . In deze periode zal uw kaakbot biologisch worden geïntegreerd met het implantaat.


 

Na het afronden van deze fase is het ongeveer duurt een week om de bovenbouw fase af te ronden.

Wat moet ik doen om goed voor mijn implantaten te zorgen?

Ten eerste, de mondhygiëne is zeer belangrijk, omdat het belangrijk is voor de natuurlijke tanden. Anders kunt u uw implantaten verliezen net als u uw natuurlijke tanden verliest. Als u uw implantaten, tanden en tandvlees niet goed reinigt, kan zwelling, roodheid en bloeden optreden als gevolg van bacteriële aanvallen. Dit wordt gevolgd door botverlies en u kunt daarmee uw implantaten verliezen. Als u uw natuurlijke tanden in de buurt van uw implantaten niet goed poetst dan kunt u gaatjes en tandvleesproblemen aan deze tanden krijgen en u kunt ze ook verliezen.

Als een patiënt die heeft besloten om behandeling met implantaten te nemen, bent u zich bewust van het belang van hygiëne en niet tot problemen zal verstrekken van het voor uw mondgezondheid hebben. We weten dat het implantaat proces soepel zal gaan met een beetje opleiding je ontvangt van uw tandarts en routinecontrole sessies. Een ander belangrijk punt van overweging is de rookgewoonte. U moet stoppen met roken om negatieve effecten zal hebben op de genezing periode te vermijden.

Waar moet u op letten na implantaten

Nadat het implantaat geplaats is, kunt u niet direct effectief gebruik maken van het behandelde gebied als gevolg van de behandeling. In sommige toepassingen, hoeft de patiënt niet hechtingen te krijgen, maar ze moeten nog steeds niet het gebied te gebruiken.  

Uw tandarts zal u een aantal medicijnen geven na de operatie. U moet deze medicijnen regelmatig en reinig het behandelde gebied met speciale borstels. Koud kompres zal effectief zwelling te voorkomen. Uw tandarts zal de speciale borstel aan u voorschrijven. u moet beginnen met het poetsen van het gewonde gebied op de manier waarop uw tandarts beveelt de volgende dag.

Soms, als gevolg van het tandvlees structuur, kunt u ongewenste weefsels en etterende gebieden te krijgen tijdens het genezingsproces. Uw tandarts kan tijdens controle sessies die gebieden te behandelen.  

Uw tandarts zal de hechting een week later te verwijderen en u wacht voor 3-4 maanden om je tanden te krijgen op uw implantaten.