Kan elke tandarts implantaten maken?

In Turkije en over de hele wereld, kunnen tandartsen opgeleid op het gebied van tandheelkundige implantaten deze behandeling toe te passen. Implantaat cursussen worden gegeven door middel van verschillende trainingen of hogeschool onderwijs. Implantaat is een zeer gedetailleerd veld. Het vereist permanente educatie. Er zijn zeer succesvol tandartsen die implantaten toepassen in Turkije. Tandartsen kunnen ook deze trainingen en onderwijsprogramma’s in het buitenland of thuis en hun beroep te ontwikkelen.

Vandaag de dag zijn implantaten zijn een onlosmakelijk onderdeel van de tandheelkunde. Een ander punt om voor patiënten die implantaten overwegen te krijgen, is de sterilisatie Met een succesvol team en een gesteriliseerde omgeving zult u ongetwijfeld uw implantaten met jarenlang plezier gebruiken.

Welke Patiënten kunnen geen gebruik maken van Implantaten

Patiënten bij wie de mondhygiëne is slecht geconditioneerd, die niet hun tanden poetsen, niet geduldig genoeg om te wachten op de botvorming en niet het belang van de behandeling implantaat kan begrijpen. Ook kunnen patiënten met systemische aandoeningen, ongecontroleerde diabetes, patiënten die overmatig alcohol en sigaretten te gebruiken, die zwanger zijn en hemofilie hebben geen implantaat behandeling. Patiënten die radiotherapie ( meer dan 5000 milligram ) hebben moeten twee jaar wachten. Patiënten met hemofilie en patiënten die cortisone innemen of hebben gebruikt. In eerdere jaren , konden de patiënten die overmatig botverlies hadden niet behandeld worden, maar vandaag, met het gebruik van beenenten kan kaakbot worden behandeld voor implantatie toepassing. 

Heb ik pijn voelen tijdens de implantatie?

Tandheelkundige implantaten zijn op uw kaakbot geplaatst met plaatselijke verdoving Zo hoeft u geen pijn voelen tijdens de ingreep. U kunt pijn voelen wanneer het effect van de anesthesie naar beneden gaat na 3 of 4 uur. Iedere patiënt voelt deze pijn op verschillende niveaus, maar het is nooit voorbij uithoudingsvermogen te krijgen. Uw tandarts zal pijnstillers voorschrijven om de pijn te verminderen.