Onze missie

Wij bieden tandheelkundige behandelingen met hoge kwaliteit op maat voor elke patiënt. Het streven naar excellentie in het implantaat en esthetische tandheelkunde is wat wij doen. Dentart kliniek maakt gebruik van de meest geavanceerde technologieën voor onze tandheelkundige praktijken.  

Bij Dentart bieden wij u diverse high-end mondverzorging diensten, alle geavanceerde tandheelkundige behandelingen, zoals tandheelkundige implantaten, cosmetische behandelingen, glimlach ontwerp, laminaat, fineer en gezicht verjonging diensten die u dat gladder, jonger uitziende gezicht zal geven.
Al onze tandartsen hebben een speciale belangstelling voor esthetiek tandheelkunde en glimlach ontwerp. Na meer dan 20 jaar tandheelkundige praktijk ervaring, zijn we ervan overtuigd om te zeggen dat het niet uitmaakt hoe complex of hoe eenvoudig uw tandheelkundige wensen zijn, wij hebben een oplossing voor u bij Dentart. Wij bieden voorbeeldige mondzorg in een vriendelijke en professionele omgeving. Voor een indruk ziet u onze patient referenties pagina met inbegrip van voor en na behandeling foto’s. 

Wij beloven:

  • Een uitstekende tandheelkundige zorg, door samen te werken met een team van multi – specialisten om snel te beoordelen en aan de hand van uw tandheelkundige behoeften de meest geschikte oplossing te bieden. 
  • De kennis over alle mogelijke behandelingen delen wij met u, zodat u de beste behandeling die bij u past aan de hand van uw gezondheidseisen en financiële voorwaarden kiest.
  • Wij wijzen erop toe dat u genoeg tijd heeft om al uw vragen te stellen en alle behandeling opties te bespreken. Dit om ervoor te zorgen dat er geen vraagtekens over blijven.
  • Een gedetailleerde schriftelijke behandelplan behoort tot de procedure, de kosten zonder verborgen extra’s; een gegarandeerd tandheelkundige behandelplan.
  • Afspraken die schikken wij aan de hand van uw schema.
  • Respecteer uw behoeften en rechten als patiënt.
  • Al onze tandartsen en medewerkers zijn up -to-date met uitgebreide trainingsprogramma’s in de tandheelkunde.
  • Door gebruik van de meest geavanceerde technologieën, werken met de beste laboratoria, materialen en gereedschappen om u de beste tandheelkundige dienst te geven om daarmee u waar voor uw geld te bieden.

Onze focus ligt bij onze patiënten. U had voor elke kliniek kunnen kiezen in het land of in het buitenland, maar u heeft ons gekozen. Daarom willen wij als u Dentart bezoekt, u het verschil in onze tandheelkundige praktijk voelt. Wij dragen zorg voor U en niet alleen uw tanden.
Ons team bestaat uit vier tandartsen; Dr Betul Yurteri (Esthetische tandheelkunde), Dr Burak Bayrak (Implantaten & Surgery) , Dr Işıl Ilhan (Orthodontist) , Dr Dilek Durak (Parodontoloog).

We hebben ook 4 tandartsassistenten (Gecertificeerd door de Turkse Ministerie van Volksgezondheid), 1 kliniek coördinator, 1 Internationale patiënten coördinator en ondersteunend personeel die samenwerken om ervoor te zorgen dat al onze patiënten de beste zorg krijgen.

Voor meer informatie over onze kliniek , hulp met uw reis naar Istanbul, behandelingskosten en speciale aanbiedingen kunt u inloggen op www.dentart.com or of contact met ons opnemen via telefoonnummer +90 216 428 6355.