Patiënten met botverlies

Als u zwakke kaken hebt, zal uw tandarts been enten maken in het gebied. Deze kunstmatige bot korrels zullen vormen naar een echte kaakbeen structuur in ongeveer 6 maanden. Bovendien kan uw tandarts het bot versterken door middel van een stukje bot uit een ander deel van de mond en het plaatsen aan het kaakbot gebied.  

Hoe te behandelen kunstgebit met implantaten?

Als u al uw tanden kwijt bent, moet u wellicht volledig kunstgebit gebruiken. Volledig kunstgebit zijn uitneembare prothesen ondersteund door bovenste en onderste kaakbeen en fit aan uw kaakbot met behulp van vacuüm -systeem met speeksel. omdat ze uitneembaar zijn, kunt u ze uithalen wanneer u maar wilt. Tandartsen raden aan uw kunstgebit uit te doen voordat u naar bed en doe ze in een bak gevuld met water met prothese ontsmettingsmiddelen die u koopt van de apotheek. U zult uw kunstgebit spoelen in de ochtend voordat u ze gebruikt. Als u genoeg been en speeksel dichtheid om uw implantaten te houden, dat betekent dat u niet hoeft te wennen aan uw implantaten. Echter, als u botverlies heeft, uw implantaten zal voortdurend bewegen en los komen en u kunt er meer last van krijgen ook al zijn ze ideaal gemaakt. Etensresten zult u onder uw implantaten krijgen en maak je elke keer dat je eet overstuur. Hoewel deze problemen grotendeels worden gezien in de onderkaak van het kunstgebit, kunt u dezelfde problemen zien wanneer u botverlies heeft in de bovenkaak ook. In de tandheelkunde van vandaag, kunt u uw implantaten gestabiliseerd door de wijze waarop uw tandarts tandwortel zal plaatsen naar het kaakbot.

Er zijn twee methoden:  

Eerste methode maakt gebruik van twee of vier implantaten om de prothese te voorkomen om te bewegen en zet nieuwe kunstgebit op de top van hen. Twee of vier implantaten op het kaakbot geplaatst. Je wacht ongeveer 4 maanden. Je wacht op het implantaat te integreren met het bot. Later, uw tandarts plaatst een nieuw kunstgebit. Tweede methode wordt gebruikt om vaste vertanding zijn voor patiënten zonder tanden. Uw kunstgebit en implantaten zijn bevestigd en een aantal van hen zijn op uw kaakbot geplaatst als natuurlijke tanden. Ze worden ook gebruikt voor het maken van vaste kronen. Uw tandarts heeft een röntgenfoto analyse nodig en grondig klinisch onderzoek en planning voor het uitvoeren van deze procedure.  

Het maken van vaste tanden met 4 implantaten (All-on-4)

Dit wordt toegepast bij patiënten:

– Dat overmatig botverlies hebben vooral aan de achterkant van hun kaakbot
– Die geen botvervanging willen
– Die onmiddellijk implantaten nodig hebben
– Die een vast kunstgebit willen met weinig implantaten

Bij ALL- on- 4 methode, krijg je een vast kunstgebit zodra uw tandarts de implantaten plaats. Sommige patiënten hebben een dergelijke mate van botverlies in een gebied dat het onmogelijk is om implantaten te plaatsen. Patiënten kunnen niet wachten op de been enten te vormen nieuw bot of kaakbot niet anatomisch geschikt voor implantaten. Ontwikkeld door Dr. Paulo Malo Deze methode wordt gebruikt voor patiënten die tanden in een kaak hebben of helemaal geen tanden meer.