Voor & Nadelen

Voordelen:
  • Behandeling in Turkije is een stuk goedkoper – gemiddeld 30 % – 65 % lager dan in vele landen. Kijk  onze tandheelkundige behandeling kosten calculator  om een indicatie te krijgen van uw behandelingskosten.
  • Uw behandelingen zal worden uitgevoerd door een multi – specialistisch tandartsen team. Onze tandartsen zijn hoog opgeleid in hun vak en altijd up -to-date met uitgebreide trainingsprogramma’s in de tandheelkunde. Controleer via deze link  de profielen van onze tandartsen  Hierin staat uitgebreid omschreven de gevolgde opleidingsprogramma’s en specialisme in hun vakgebied.
  • Wij hanteren alleen hoge kwaliteitsmaterialen van top tandheelkundige bedrijven.
  • Wij leveren gepersonaliseerde diensten in combinatie met de rijke culturele erfgoed van Turkije & Istanbul. 
     

U ontvangt een alles in een pakket voor een tandheelkundige behandeling en het toerisme in Istanbul.
 

Nadelen:
  • Als je gaat om kleine behandelingen , is het niet aangeraden om te vliegen naar Turkije , tenzij u komt naar Turkije om andere redenen, zoals ; een vakantie of zakelijk. Het wordt alleen aanbevolen voor grotere behandelingen, zoals implantaten en esthetische tandheelkunde, de voordelen zijn uiteraard de lage kosten en hoge kwaliteit.  
  • Als uw tandheelkundige plan wekelijks of maandelijks observatie door tandarts vereist, zoals orthodontie, kunt u overwegen om dit soort behandelingen in uw land te laten behandelen. Afhankelijk van uw totale kostenbesparing, kan meer dan twee reizen naar Istanbul nog een kosteneffectieve optie voor u zijn.
  • U moet een regelmatig een beroep doen om nazorg te overleggen met uw tandarts te maken , en u moet minimaal twee keer vliegen voor implantaat behandelingen.