Tandartsen & Specialisten

•    Dr. Betul Yurteri,Afgestudeerd aan de tandheelkundige faculteit van de Universiteit van Ankara in 1994 lid van EAAD “Europese Academia van Esthetische Tandheelkunde” Post- afgestudeerd aan “Concepts in American Dentistry : Advances in Aesthetics and Oral Rehabilitation”. En volgt momenteel een – graduate programma van de “New York University Rosenthal Instituut voor Esthetische Tandheelkunde” . Ze spreekt Engels. Dr Yurteri heeft meerdere cursussen afgerond in het kader van esthetische tandheelkunde inclusief gezicht verjonging behandelingen beheersen.

•    Dr. Burak Bayrak, Afgestudeerd aan de tandheelkundige faculteit van de Gazi Universiteit in 1999. Lid van ICOI (The International Congress of Oral Implatologists). Hij heeft zich gespecialiseerd in geavanceerde implantaten en cosmetische tandheelkunde. Hij spreekt Engels.

•    Dr. Dilek Durak, Full -time afgestudeerde periodontist van de Dental Faculteit Marmara Universiteit. Sinds 2003 is zij voortdurend bezig om haar kennis en technische vaardigheden in die gebieden te verbeteren door het volgen van CE cursussen en speciale conferenties. Dr Durak is een lid van tal van professionele organisaties en de Turkse Raad voor Parodontologie. Ze spreekt Engels.

•    Dr. Işıl İlhan, full-time afgestudeerde orthodontist van Dental Faculteit Marmara Universiteit Sinds 2007 woont zij lessen bij het hele jaar door om zo op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van orthodontie. Dr. Ilhan is lid van de Turkse Vereniging van Orthodontisten. Ze spreekt Engels en Duits.