Tandheelkundige zorg (buitenland)

Tandheelkundige zorg is een zeer persoonlijke interactie tussen de patiënt en de tandarts en deze interactie varieert qua complexiteit. Het is daarom moeilijk om zomaar een mening te hebben wat de juiste tandheelkundige behandeling is voor uw gebit. Daarom bekijken we samen met u wat het beste behandelplan is voor een gezond gebit.

En er is geen twijfel over dat een hoge kwaliteit tandheelkundige zorg in het buitenland kan worden verstrekt. Als u overweegt naar het buitenland te gaan voor een tandheelkundige behandeling, is het belangrijk dat u weet wat u kunt verwachten. Allereerst moet u uzelf overtuigen van de voordelen van lagere behandelingskosten en de kwaliteit van de tandheelkundige behandelingen. Een goed geïnformeerde patiënt is in een betere positie om een betere beslissing te nemen.


Voordat u op tandreis gaat doet u onderzoek over de behandeling, de kliniek waar de behandeling wordt uitgevoerd en de tandarts die de behandeling zal uitvoeren. Daarom besteden wij alle tijd en aandacht om de kliniek te controleren om te zorgen dat u bij ons in goede handen bent. Wij zorgen ervoor dat u de juiste behandelmethode met de nieuwste technologie krijgt en bewaken daarbij vanzelfsprekend de hygiëne. De behandeling wordt door een team van ervaren specialisten op het gebied van tandheelkunde uitgevoerd. Hierbij laten we de patiënt praktijkvoorbeelden (voor en na foto) etc.

Voor meer informatie kijkt u op onze kliniekartsen, overleg opties en speciale arrangementen voor implantaten en esthetische tandheelkunde.