Prijsvoordelen voor tandheelkundige behandeling

De kostenbesparing is te wijten aan de verschillen in de economie, bij ons zijn er lagere arbeids- en overheadkosten in onze gevestigde relaties met de toch de meest gekwalificeerde en succesvolle tandheelkunde. Deze zullen een voordeel bieden met een uitstekende zorg die voldoet aan alle eisen tegen zeer gunstige tarieven die naar verwachting een besparing oplevert in het algemeen tot wel 30% tot 65 %.

Turkije heeft ongeveer 1/2 de kosten van levensonderhoud dan de meeste EU landen. Vergoedingen die door tandheelkundige laboratoria die kronen, facings etc. maken zijn ook minder in vergelijking.  

Zonder in te boeten op de kwaliteit, werken onze tandartsen met dezelfde hoogwaardige tandheelkundige materialen gebruikt door de beste tandheelkundige klinieken in uw land.  

De kostprijs is een van de vele aantrekkelijke redenen voor hoppen op een vliegtuig en het nemen van de voordelen van gekwalificeerde tandheelkundige zorg tijdens het gebruik van de besparingen om potentieel genieten van bezienswaardigheden of een vakantie. Zelfs na het toevoegen van de reiskosten, patiënten meestal terug naar huis met extra geld in hun zakken.

Maar er zijn altijd bepaalde grenzen als het gaat om kosten versus kwaliteit. We zoeken altijd de balans van de kosten versus kwaliteitsaspecten, dat betekent dat we nooit de goedkoopste behandeling onze patiënten aanbevelen zonder rekening te houden met het succes en de kwaliteit van de behandeling. Onze eerste prioriteit is om de beschikbare en meest geschikte behandeling te bieden aan onze patiënten.